Namazgah Gıyasettin Bingöl İlkokulu

Vizyon: Bursa´daki İlkokullar arasında en kaliteli eğitim öğretimi veren,başarısıyla,yetiştirdiği öğrenci kalitesiyle adından söz ettiren okul olmak.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kendini ifade edebilen, özsaygısı gelişmiş, düşünen, üreten, sorgulayan, paylaşan, evrensel değerlere sahip çıkan, yaşadığı çevreye ve sorunlarına duyarlı, doğaya saygılı, bilim ve teknolojiyi takip eden erdemli bireyler olarak yaşama ve ortaokul kurumlarına hazırlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://namazgahilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Namazgah Mh. 2. Karıncadere Sk. No1 Yıldırım/BURSA

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuz Bursa-Yıldırım-Namazgah Mahallesinde; Heykel-Setbaşı yönünden Teleferik yolu üzerinde Namazgah Meydanı´nın ortasındadır.

Adres - Namazgah Mh. 2. Karıncadere Sk. No1 Yıldırım/BURSA

Ulaşım Heykelden Otobüsle: S2 - 3/C - 3/İ - 15/A Heykelden Dolmuşla: Çekirge´den hareket eden Çekirge-Altıparmak-Heykel-Setbaşı güzergahını kullanan Namazgah Dolmuşları ya da Heykel Valilik arkası dolmuş duraklarından Teleferik Dolmuşları Terminal´den --> 94 numaralı terminal otobüsü Santral Garaj´dan (Kent Meydanı)--> Otobüsle: S2 - 3/İ - 15/A

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Bursa şehir merkezine 5 dk mesafededir.