ÖĞRETMEN-VELİ RANDEVULARI DİJİTAL ORTAMA TAŞINDI

Velilerimiz öğretmenlerden artık çevrimiçi randevu alabilecek.

17.04.2024 21

Mili Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen ve tüm Türkiye’de uygulanacak olan Veli-Öğretmen randevu sistemi hayata geçti. Çevrimiçi randevu velilerin ve öğretmenlerin iletişimini daha sağlıklı ve düzenli bir şekilde yönetmelerine olanak tanıyacak. Veliler, çocuklarının eğitim sürecini yakından takip etmek ve öğretmenleriyle iletişim kurmak için bu sistemi kullanabilirler. Ayrıca, çevrimiçi randevu alma özelliği, velilere zaman tasarrufu sağlayacak ve randevu sürecini daha verimli hale getirecektir.

Okulumuzda da, sistem web sitemiz üzerinden aktif hale gelmiştir.

Velilerimiz görüşmek istediği öğretmenimizi randevu sistemi üzerinden seçerek, görüşeceği tarih ve saati görüp randevu oluşturabilirler. Sisteme okul sitesi üzerinden E-Devlet şifresi ile giriş yapılarak;  randevu alabilir, daha önce almış oldukları randevuları görebilir veya alınan randevuyu iptal edebilirler.

Randevu almak için tıklayınız.